Тринадесет непридружени от възрастни настойници непълнолетни лица са сред над 300-те

...
Тринадесет непридружени от възрастни настойници непълнолетни лица са сред над 300-те
Коментари Харесай

Франция задържа за трафик на хора самолет с над 300 индийци

Тринадесет непридружени от възрастни настойници малолетни лица са измежду над 300-те индийски пасажери на аероплан за Никарагуа, арестуван във Франция по съмнение за трафик на хора, оповестява в събота Агенция Франс Прес.

Двама пътници бяха арестувани в петък като част от следствието.

Самолетът бе задържан на летище Ватри, източно от Париж, откогато дойде от Дубай в четвъртък. Това бе направено  след неизвестен сигнал, че транспортира евентуални жертви на трафик на хора.

Френските власти все още не са удостоверили детайлности за пасажерите.

303-мата пасажери от полета на румънската компания Legend Airlines все още се намираха във входа на летището към събота сутринта, отделени от останалите и охранявани от полиция. 

Лилиана Бакайоко, юрист на самолетната компания по-късно сподели, че всички членове на екипажа са били разпитани и им е разрешено да изоставен.

Индийското посолство в Париж съобщи в събота в X, че работи за бързо разрешаване на обстановката и консулските чиновници са на място ".

Източник, непосредствен до следствието, съобщи пред AФП, че някои от индийските пасажери евентуално са били служащи в Обединените арабски емирства, които може да са желали да отидат в Никарагуа на път за Съединените щати или Канада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР